Gamestreamingdienst Twitch reset wachtwoorden van gebruikers

De populaire gamestreamingdienst Twitch heeft alle wachtwoorden gereset nadat er ongeautoriseerde toegang tot een aantal accounts was geconstateerd. Dat heeft Twitch laten weten in een blog en een mail naar alle Twitch gebruikers. Twitch is een platform waar gamers een video van hun spel kunnen streamen. De dienst is met honderd miljoen unieke kijkers per maand erg populair. 

Twitch

Het bedrijf heeft niet laten weten hoeveel verdachte inlogpogingen er zijn geweest op het platform en hoeveel inloggegevens er zijn bemachtigd. uit voorzorg heeft Twitch wel alle wachtwoorden gereset van alle gebruikers. Ook zijn de accounts losgekoppeld van Twitch en YouTube.

Gebruikers moeten bij de eerstvolgende keer inloggen hun wachtwoord wijzigen. Indien je het wachtwoord voor meerdere diensten gebruikt is het aangeraden om ook daar de wachtwoorden aan te passen. Twitch heeft direct de eisen voor het wachtwoord verhoogd. Volgen Twitch zijn er geen creditcardgegevens gestolen omdat het bedrijf deze niet opslaat.

Vorig artikelEneco test verwarmen van huishoudens met serverwarmte
Volgend artikelTomTom komt met gratis app voor 75 kilometer gratis navigeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in