TomTom komt met gratis app voor 75 kilometer gratis navigeren

TomTom heeft een gratis applicatie vrijgegeven waarmee het mogelijk is om tot 75 kilometer gratis te navigeren. Om onbeperkt gebruik te maken van de app, moet een abonnement van 19,99 euro per jaar worden afgesloten. Het gaat hierbij om een gratis app welke is te downloaden vanuit de Google Play Store. 

tomtom

De Go Mobile App is te downloaden voor Android apparaten met versie 4.0 en hoger. Een update van de app wordt later verwacht. Normaal gesproken zijn de apps alleen te gebruiken tegen betaling. Tomtom Go Mobile toont actuele verkeersinformatie, een uitgebreide contactenlijst, interessante locaties als benzinestations en hotels en informatie over flitsers. Tijdens het navigeren wordt ook de maximale snelheid getoond.

Voor de gebruikers is het ook mogelijk om kaarten offline te kunnen opslaan, zonder dat er internet verbinding is vereist. Go Mobile beschikt over een complete wereldkaart welke offline gebruikt kan worden. De app is naast een eenjarig abonnement ook beschikbaar als een driejarig abonnement.

Vorig artikelGamestreamingdienst Twitch reset wachtwoorden van gebruikers
Volgend artikelYouTube krijgt mogelijk live gaming ondersteuning

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in