AnTuTu: Galaxy S6 is best presterende smartphone

De Samsung Galaxy S6 welke onlangs door Samsung is uitgebracht is een van de best presenterende smartphones. Dat blijkt uit gegevens van de benchmarkwebsite AnTuTu. De Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge worden beide aangedreven door een Samsung Exynos 7 processor, dit is een 64 bit octa core processor welke is opgebouwd op het big.LITTLE principe. 

Galaxy-S6-smartphone

De processor van de S6 beschikt over een snelle 2,1Ghz quad core processor welke draait in combinatie van een energiezuinige 1,5Ghz quad core processor. Volgens AnTuTu presteert de processor aanzienlijk beter in vergelijking met de Qualcomm Snapdragon 810 processor serie, op dit moment is de Qualcomm chipset de belangrijkste concurrent.

De benchmark tool van AnTuTu toont dat de smartphone een goede score heeft behaald op basis van de benchmark test. De Samsung Galaxy S6 scoort 67.520 punten, terwijl de HTC One M9 ‘slechts’ 52.709 behaald tijdens dezelfde test. Daarmee scoort. Op dit moment is de Samsung Galaxy S6 een van de snelste smartphones.

 

Vorig artikelTrailer GTA V voor PC vrijgegeven door Rockstar
Volgend artikelVele Dell computers kwetsbaar voor System Detect lek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in