Trailer GTA V voor PC vrijgegeven door Rockstar

Rockstar heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor de pc-versie van GTA V. In tegenstelling tot de console variant van de game draait de pc variant op maximaal 60fps. Ook zijn de textures van de game een stuk gedetailleerder in vergelijking met de console versies. 

De trailer toont veel beelden van het spel zoals deze ook aanwezig is in de huidige GTA V versie voor de consoles. Standaard draait de pc variant van GTA 5 op een resolutie van 1920×1080 pixels en tot 60 frames per seconde. Spelers kunnen de resolutie op maximaal 3840 bij 2160 pixels, wel zijn hiervoor flinke specificaties vereist.

Voor de PC variant van GTA 5 is er minimaal een Intel Core 2 Quad Q6600- of een AMD Phenom 9850 quadcore-processor nodig in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Qua videokaart is er minimaal een Nvidia GeForce 9800 GT vereist of een AMD Radeon HD 4870 met 1GB aan RAM. Daarnaast is er minimaal een 64 bit versie van Windows Vista vereist. Tevens is er ook 65GB aan vrije ruimte nodig voor het installeren van de game. De PC variant van GTA verschijnt op 14 april.

 

Vorig artikelSony gestart met uitrol Lollipop update voor Xperia Z3
Volgend artikelAnTuTu: Galaxy S6 is best presterende smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in