OxygenOS uitgebracht voor OnePlus One

OnePlus heeft vandaag het eigen besturingssysteem met de naam OxygenOS uitgebracht voor de OnePlus One smartphone. Sinds zaterdag kan de update geïnstalleerd worden voor de OnePlus One smartphone. Wel is er enige kennis vereist voor het installeren van de update aangezien het vereist is om het toestel te flashen. 

OnePlus-One

Omdat de Oneplus One standaard beschikt over Cyanogenmod moet de telefoon volledig gewist worden. Daarom is het aangeraden om eerst een back-up te maken van de huidige data. Ook moet er op de OnePlus One een herstelbestand geplaatst worden in het geval dat de installatie mislukt van OxygenOS.

OxygenOS is net zoals Cyanogenmod gebaseerd op Android. Volgens OnePlus gaat het om een lichte versie van Android 5.0. OxygenOS is gebaseerd op Android 5.0.2 en bevat een aantal handige toevoegingen. Om de update te installeren is er een OnePlus One vereist. De reguliere software-update naar Android 5.0 Lollipop heeft vertraging opgelopen, maar waarschijnlijk zal deze variant binnenkort beschikbaar komen.

Vorig artikelGalaxy S6 en Galaxy S6 Edge smartphones worden geleverd met krassen
Volgend artikelPatent Apple Watch al bezet in Zwitserland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in