Patent Apple Watch al bezet in Zwitserland

De Apple Watch heeft in Zwitserland volgend de geruchten vertraging opgelopen, dit komt omdat de Apple Watch momenteel al in Zwitserland een patent is. Apple kan zijn nieuwe Apple Watch waarschijnlijk nog  niet uitbrengen in Zwitserland vanwege een patent. 

Apple-Watch
Apple iWatch

In Zwitserland is er al een bedrijf welke de rechten heeft voor een horloge met de naam Apple, en met een plaatje van een Appel als logo, zo heeft de Franstalige Zwitserse zender RTS laten weten. Een Zwitsers horlogevakblad heeft een oud document uit 1985 boven water gehaald. In het document staat dat het federaal instituut voor intellectueel eigendom in Bern de rechten in 1985 verleende aan het Geneefse horlogemerk Leonard. De rechten voor het merk verlopen pas op 5 december dit jaar. Apple heeft nog niet geregeerd op de geruchten.

Apple zal later deze maand starten met de verkoop van de Apple Watch in de andere landen. Het slimme horloge is in eerste instantie slechts in negen landen te verkrijgen. Wanneer de smartwatch naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelOxygenOS uitgebracht voor OnePlus One
Volgend artikelMotorola werkt aan opvolger Moto 360

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in