Motorola Moto G 4G, X en E uit 2013 ontvangen Android 5.1 update

Motorola is altijd vrij snel met het uitrollen van de Android updates, ook Android 5.1 komt al vrij snel na release naar enkele toestellen. De eerste versies van de Motorola Moto X, Moto E en Moto G 4G lopen nog op Android 4.4 KitKat en wachten al een tijdje op een update naar Lollipop. 

Moto-G

Motorola heeft laten weten dat de Moto G 4G, X en E niet de Android 5.0 update zullen ontvangen maar direct de update zullen ontvangen van Android 5.1 Lollipop, zo heeft Motorola Topman David Schuster laten weten. De fabrikant was al enige tijd bezig met het testen van Android 5.0, maar heeft nu laten weten dat de Android 5.0 niet beschikbaar komt voor de Motorola Moto X, Moto E en Moto G 4G, wel komt Android 5.1 beschikbaar.

Android 5.1 zou zoveel belangrijke verbeteringen hebben dat het voor Motorola niet de moeite waard was om Android 5.0 eerst uit te rollen. Het gaat om updates voor de eerste Motorola Moto X, de Motorola Moto E, en de Motorola Moto G 4G. De nieuwe modellen van Motorola hebben de update al ontvangen voor Android 5.0.

Vorig artikelGeroote Android smartphones hebben 2x zoveel malware
Volgend artikelHuawei P8 Lite komt op de markt voor 250 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in