Onbeperkte foto-opslag bij Amazon voor 11,99 dollar per jaar

Afgelopen week heeft Amazon twee nieuwe clouddiensten aangekondigd, het gaat hierbij om het Unlimited Photos abonnement en het nieuwe Unlimited Everything abonnement. Via deze dienstverlening is het mogelijk om online onbeperkt foto’s op te slaan zonder limiet. Bij de ‘Unlimited Photo’ versie kun je alleen foto’s opslaan, Jpeg’s, Tiffs en RAW’s.

Amazon-Cloud-Drive

Naast het; unlimited photos abonnement is er ook een ‘Unlimited Everything abonnement’ met dit abonnement is het mogelijk om ook andere documenten te bewaren in de cloud. Voor het ‘Unlimited Photos’-abonnement betaal je slechts 11,99 dollar per jaar. Met dit abonnement is het mogelijk om zonder limiet foto’s te kunnen bewaren in de cloud, daarnaast krijg je ook 5GB opslagruimte voor andere documenten. In het goedkoopste abonnement is er ondersteuning voor Jpeg’s, Tiff-en RAW-bestanden.

Ook is er een duurder abonnement beschikbaar waarmee je alle bestanden kan opslaan in de cloud zonder limiet. Dit abonnement wordt verkocht voor 59,99 dollar per jaar. Er zijn verschillende voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo mag je volgens de voorwaarden de dienst alleen voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden gebruiken. In vergelijking met de concurrentie zijn de prijzen erg laag bij Amazon voor onbeperkte opslag.

Vorig artikelExtra garantie duurste Apple Watch kost 999 dollar
Volgend artikelUitgelekte Windows 10-build bevat Mail- en kalender-apps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in