Apple Watch reviews: Redelijk positief

De eerste reviews van de Apple Watch komen online te staan, grote websites als TheVerge, The Wall Street Journal en Recode hebben de smartwatch van Apple getest. Over het algemeen is de internationale pers redelijk positief over de nieuwe smartwatch van Apple. 

Apple-Watch

Een aantal grote tech websites konden de Apple Watch alvast uitproberen om zo een review te schrijven. Een select aantal journalisten hebben de Apple Watch een week kunnen testen zodat de review vandaag gepubliceerd zou worden. De sites zijn het er over eens dat het de beste smartwatch tot nu toe is, maar zeker niet perfect.

TheVerge is ook te spreken over het horloge. Volgens de site is het de mooiste smartwatch van dit moment en is het platform voldoende geschikt om te groeien. Alleen zijn er volgens TheVerge nog wel de nodige problemen met de Apple Watch. Volgens Nilay Patel is de smartwatch some een beetje langzaam. Soms duurt het erg lang voordat er een app wordt geopend.

Veel gebruikers beschrijven de Apple Watch als een van de beste smartphones van dit moment, maar ook wel meteen de duurste smartwatch.

Vorig artikelAndroid 5.0 beschikbaar voor Xperia Z2, Xperia Z3 en Z3 Compact
Volgend artikeliOS 8.3 met Nederlandstalige Siri uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in