iOS 8.3 met Nederlandstalige Siri uitgebracht

Apple heeft vandaag iOS 8.3 uitgebracht welke de beschikking heeft over een aantal verbeteringen, waaronder de Nederlandstalige versie van de spraakassistent Siri. De Nederlandse variant van Siri heeft wel wat vertraging opgelopen, aangezien de Nederlandstalige versie van Siri 3,5 jaar nadat Apple de functionaliteit heeft uitgebracht verwerk in de update. 

iOS-8

Vanaf woensdagavond kunnen gebruikers de nieuwe iOS 8.3 update downloaden voor de iOS apparaten. Het is voor het eerst dat Siri in het Nederlands werkt. Nederlandse gebruikers konden Siri al in het Engels gebruiken sinds oktober 2011. De iOS 8.3 komt zeker niet als een verassing met de Nederlands talige versie van Siri. In de twee testversie van iOS 8.3 was de Nederlandstalige serie namelijk ook al verwerkt.

aast de nieuwe talen voor Siri zitten er ook nieuwe emoji’s in iOS 8.3, de nieuwe iOS 8.3 release volgt kort op iOS 8.2, dat niet lang geleden is vrijgegeven door Apple. Volgens de laatste geruchten komt Apple in de zomer met iOS 8.4.

 

Vorig artikelApple Watch reviews: Redelijk positief
Volgend artikelHTC onthult grotere versie One M9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in