Android 5.0 Lollipop update in Nederland begonnen voor Note 4

Het heeft een tijdje geduurd, maar Samsung is sinds deze week begonnen met de uitrol van Android 5.0 voor de Galaxy Note 4 smartphone. Als eerste zijn de toestellen van Vodafone aan de beurt, de overige toestellen zullen snel volgen. 

Android

De Galaxy note 4 is het tweede vlaggenschip van Samsung, het toestel heeft de beschikking over een QHD scherm en een Qualcomm Snapdragon 805-chipset en 3Gb aan RAM. Het toestel beschikt over 3GB aan interne opslag. In Nederland heeft het vrij lang geduurd voordat de update op gang kwam, maar inmiddels is de update ook in Nederland gestart.

Google heeft met Android 5.0 veel verbeteringen aangepast voor de smartphone, daarnaast zijn er ook veel grafische wijzigingen aanwezig waaronder aan de TouchWiz interface. Ook moet de update ervoor zorgen dat de smartphone een stuk sneller zal worden en een langere accuduur.

Beschikbaarheid:

De update is op dit moment alleen beschikbaar voor de toestellen welke zijn gekocht bij Vodafone, het gaat hierbij om Vodafone-branden toestellen. De overige toestellen welke niet direct bij een provider zijn gekocht zullen binnen enkele weken volgen.

Vorig artikelGoogle werkt aan iPhone ondersteuning in Android Wear
Volgend artikelNS gaat snelheidslimiet gebruiken voor internet in de trein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in