CyanogenMod 12S binnen enkele dagen beschikbaar voor OnePlus One

De Android Lollipop update voor de OnePlus One smartphone heeft al enkele maanden vertraging opgelopen, de CEO van OnePlus heeft nu laten weten dat de update spoedig zal uitkomen. Wanneer de update over-the-air aangeboden zal worden is nog onduidelijk. 

Cyanogenmod

OnePlus had beloofd dat ze voor het einde van maart zowel de eigen versie van Android als de update voor Cyanogenmod zouden uitbrengen, beide deadlines zijn niet behaald. Inmiddels is het OxygenOS wel uitgebracht, maar deze versie kan je alleen installeren via het ontgrendelen van de bootloader, deze methode is zeker niet geschikt voor alle gebruikers.

CyanogenMod 12S: 

De over-the-air update van CyanogenMod, het standaard systeem van de One, laat nog altijd op zich wachten. Maar als we de CEO van OnePlus mogen geloven komt deze update binnen enkele dagen beschikbaar. Carl Pei, de CEO van Oneplus heeft laten weten dat de CyanogenMod 12 update door het certificeringsproces van Google heen is. De uitrol van deze update zal in de komende paar dagen beginnen. Dit betekend dat de OnePlus One eindelijk Android 5.0 zal ontvangen via een over-the-air update, hierdoor is het niet vereist om een bootloader te installeren op de smartphone.

 

Vorig artikelNS gaat snelheidslimiet gebruiken voor internet in de trein
Volgend artikelNexus 7 stopt ermee na Android 5.0 of 5.1 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in