Samsung kan vraag naar Samsung Galaxy S6 Edge niet bijhouden

Samsung kan de vraag van de Galaxy S6 Edge niet bijhouden. De S6 Edge wordt zelfs zo vlot besteld dat Samsung niet verwacht aan de vraag te kunnen voldoen. Het Edge model van de Galaxy S6 is populair en de vraag ligt zelf zo hoog dat Samsung niet denkt dat de productie er van dit jaar toereikend zal zijn. 

Galaxy-S6-Edge

De Edge is duurder dan de gewone variant van de Galaxy S6, het nadeel van het gebogen scherm is dat de smartphone een stuk moeilijker is om te maken. Het productieproces waardoor het gebogen scherm wordt gefabriceerd is ingewikkeld en heeft een relatief lage opbrengst, ook gaan er veel schermen tijdens het productie process kapot.

Verkoopcijfers:

Er wordt geschat dat de Koreaanse fabrikant dit jaar tot 50 miljoen S6-telefoons zal verkopen. Het bestverkopende Samsung toestel, de Galaxy S3, werd in vergelijking 80 miljoen keer verkocht op drie jaar tijd. Samsung is op dit moment nog steeds de grootste verkoper van smartphones wereldwijd, maar het marktaandeel daalt de afgelopen jaren wel. Ook viel de verkoop van de Galaxy S5 vorig jaar tegen.

Vorig artikelNexus 7 stopt ermee na Android 5.0 of 5.1 update
Volgend artikelEerste afleveringen Game of Thrones seizoen 5 uitgelekt op Popcorn Time

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in