Eerste afleveringen Game of Thrones seizoen 5 uitgelekt op Popcorn Time

Het vijfde seizoen van Game of Thrones is momenteel nog niet beschikbaar, de eerste aflevering van het nieuwe/ vijfde seizoen van Game of Thrones zijn nog voor de première uitgelekt, zo heeft Mashable laten weten. Via Popcorn Time zijn de afleveringen van het vijfde seizoen al te bekijken voor de officiële première. 

Game-of-thrones-5

Game of Thones uitgelekt:

Niet het volledige seizoen is te vinden op internet, een klein gedeelte van het vijfde seizoen is vooralsnog te bekijken in de Popcorn Time applicatie. HBO zal later vandaag de eerste aflevering uit zenden welke in HD kwaliteit is te bekijken. De afleveringen welke op Popcorn Time aanwezig zijn, beschikken over een watermerk en zijn van matige kwaliteit.

Popcorn Time is nog steeds flink aan het groeien in Nederland, zo is er vorige week een nieuwe iOS app beschikbaar gemaakt welke je zonder jailbreak kan installeren op de smartphone, via een alternatieve installatie is het mogelijk om de app te installeren op het iOS platform. Het enige wat je hoeft te doen om Popcorn Time te installeren is de iOS installer op je Windows computer te downloaden, en de instructies op je scherm volgen om zo de applicatie werkend te krijgen op de iPhone, iPad of iPod. Op dit moment kan je Popcorn Time alleen installeren via een Windows computer, een versie voor de Mac komt waarschijnlijk rond het einde van deze maand beschikbaar.

Vorig artikelSamsung kan vraag naar Samsung Galaxy S6 Edge niet bijhouden
Volgend artikelCyanogen OS 12 komende week beschikbaar voor OnePlus One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in