Asus Vivowatch belooft accuduur van tien dagen

Asus heeft maandag de nieuwe vivowatch aangekondigd, het gaat hierbij om een smartwatch, volgens Asus is de smartwatch goed voor een accuduur van tien dagen. De smartwatch wordt dinsdag volledig onthuld door het Taiwanese bedrijf, tijdens de Milan Design Week.

Asus-vivo-watch

De smartwatch beschikt over een aantal unieke functionaliteiten naast de accuduur van 10 dagen, voor een smartwatch is zo’n accu een grote stap. Naast de beloofde accuduur moet het horloge waterdicht zijn dankzij de beschermingsgraad IP67. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal, over het OS welke op de smartwatch zal gaan draaien is nog maar weinig informatie bekend, maar volgens de laatste geruchten draait de smartwatch op Android Wear.

De langere accuduur is te verklaren omdat het scherm monochroom lijkt te zijn. Asus heeft de focus voornamelijk gericht op fitness en welzijn. De smartwatch bevat daarom een hartslag- en slaapmeter. Het is op dit moment nog onduidelijk voor hoeveel de smartwatch wordt verkocht en wanneer de smartwatch wordt uitgebracht.

Vorig artikelAndroid Lollipop update laat gebruikers inloggen met stem
Volgend artikelPolitie vindt oplossing voor cryptoware

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in