Sony introduceert nieuwe Xperia C4

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Xperia C4 smartphone. De 5-megapixelfrontcamera met flits maakt het toestel volgens Sony geschikt voor selfies. De smartphone wordt verkocht voor een adviesprijs van 349 euro en moet rond juni verkocht worden. 

Xperia C4

De Sony Xperia C4 is de opvolger van de Xperia C3 smartphone, Net als de voorganger beschikt de smartphone aan de voorzijde over een 5 megapixel camera. Aan de achterzijde heeft het toestel een 13-megapixelcamera, eveneens met flits. Het toestel heeft een full-hd-ips-scherm en de soc betreft een MediaTek MTK6752. Die 64-bits processor heeft acht kernen op 1,7GHz, gecombineerd met een Mali 760 MP2-gpu. Verder beschikt de smartphone over 2GB aan RAM en een interne opslagcapaciteit van 16GB daarnaast kan de capaciteit ook uitgebreid worden naar maximaal 128GB via een microSD kaart.

Sony heeft de Xperia C4 uitgerust met Android 5.0. De C4 weegt verder 147g en is 7,9mm dik en komt in verschillende varianten op de markt waaronder met een mintgroene, zwarte of witte behuizing. De C4 krijgt een adviesprijs van 349 euro en komt medio juni in Nederland op de markt. Een exacte release datum is nog onbekend.

Vorig artikelMicrosoft overweegt overname op Saleforce
Volgend artikelPopcorn Time installer voor Mac OS beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in