Popcorn Time installer voor Mac OS beschikbaar

Popcorn Time was al langere tijd via Windows te installeren, vanaf vandaag is de iOS installer ook beschikbaar voor de Mac. Hierdoor kan je via de Mac Popcorn Time installeren op de iOS devices. Sinds een maand is het mogelijk om Popcorn Time buiten de App Store om te installeren zonder jailbreak. 

Popcorn-Time

Door een speciale iOS Installer kon de app alsnog via een Windows-computer op een iPhone of iPad gezet worden. Vanaf vandaag is er ook een Mac OSX versie beschikbaar. Tijdens de installatie wordt er gebruik gemaakt van verlopen certificaten welke bedrijven normaal inzetten om de apps op grote schaal uit te rollen. Door op het juiste moment vliegtuigmodus in te schakelen, kan het certificaat niet bij Apple gecontroleerd worden, tijdens deze stap is het mogelijk om de app te installeren zonder jailbreak.

Installatie illegaal; 

Popcorn Time maakt gebruik van verlopen certificaten om de app buiten de App Store om te installeren. Uiteraard is deze methode van installatie illegaal. Ook maakt Popcorn Time inbreuk op de auteursrechten van filmmakers.

Vorig artikelSony introduceert nieuwe Xperia C4
Volgend artikelGoogle gaat Android M eind mei onthullen tijdens ontwikkelaarsconferentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in