LG introduceert nieuwe G4 Stylus en G4C

LG heeft vandaag een tweetal nieuwe Android smartphones aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe G4 Stylus en de G4C, beide smartphones zitten in het mid-range segment en worden verkocht voor een aantrekkelijke prijs. De LG G4 Stylus is niet hetzelfde als de reguliere G4.

LG_G4-stylus

De G4 Stylus en de G4c hebben behalve de naam het ontwerp met de reguliere G4 gemeen, maar er zijn zeker verschillenden zichtbaar bij de smartphones. Zo heeft de G4 Stylus de beschikking over een 4,7-inch scherm, volgens LG met een pixeldichtheid van 258ppi wat goed is voor een resolutie van 720×1280 pixels. De processor is een quadcore processor met een kloksnelheid van 1,2GHz, exacte details zijn vooralsnog onbekend over de chipset.

Verder beschikt de G4 Stylus over 1GB aan RAM en 8GB interne opslag. De camera is een 13-megapixelmodel bij het lte-toestel en een 8-megapixelvariant bij de 3g-versie. De G4C heeft qua specs veel van de G4 Stylus aan boord, zo is er een 5-inch scherm te vinden met een resolutie van 1280×720 pixels, het grootste verschil is de grootte van de smartphone, aangezien de G4C compacter is in vergelijking met de G4 Stylus, ook bij deze variant is er een 1,2Ghz quad core processor te vinden en een 8 megapixel camera aan de achterzijde.

De G4c komt begin juni uit voor 249 euro, terwijl de G4 Stylus in juli in Nederland en zal verkocht worden voor 349 euro.

 

Vorig artikelThe Pirate Bay verliest twee domeinnamen
Volgend artikelZo gebruik je Popcorn Time via de browser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in