Zo gebruik je Popcorn Time via de browser

Popcorn Time is een populaire dienst welke op een illegale manier het mogelijk maakt om gratis films en series te bekijken. Popcorn Time was oorspronkelijk alleen te benaderen via de applicaties voor Windows en de mobiele platformen waaronder iOS en Android. Maar nu is er ook een website waarmee je Popcorn Time zonder installatie direct kan gebruiken. 

Popcorn-Time-browser

De nieuwe website genaamd popcorntimeinyourbrowser.net is geschikt voor de moderne webbrowsers, hiermee is het mogelijk om Popcorn Time direct vanuit de browser via de URL te openen. De content wordt direct vanaf de servers aangeboden waardoor de films niet worden opgeslagen op de vaste pc van de gebruiker.

Hoe werkt het?

De werking van de website is eenvoudig, je zoekt via de zoekbalk naar een film en of serie, na het selecteren kan je direct beginnen met kijken nadat de eerste content is ingeladen, afhankelijk van je internet verbinding kan het inladen van de content enige tijd duren, maar over het algemeen werkt het vrij snel.

Popcorn time gebruiken via een applicatie? bekijk hier meer informatie over de installatie van de aanwezige applicaties voor iOS, Android en Windows.

 

Vorig artikelLG introduceert nieuwe G4 Stylus en G4C
Volgend artikel‘Nexus 6 wordt gebaseerd op Mate 8’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in