‘Nexus 6 wordt gebaseerd op Mate 8’

De nieuwe Nexus 6 welke momenteel in ontwikkeling is wordt ontwikkeld en gebaseerd op de Huawei mate 8 smartphone. Volgens de laatste geruchten zal Huawei in samenwerking met Google de nieuwe Nexus 6 smartphone voor 2015 ontwikkelen. 

Huawei-Ascend-Mate-7

Volgens de laatste geruchten komen er twee verschillende versies beschikbaar waaronder één ontwikkeling door LG en de opvolger van de Nexus 6 welke door Huawei wordt ontwikkeld. Het gaat hierbij om een toestel welke is gebaseerd op de Huawei Mate 8 smartphone.

Volgens de geruchten komen er dit jaar twee nieuwe Nexus smartphones van Huawei en LG. Huawei zou een groter toestel maken, met een scherm van 4,7-inch. LG  werkt aan een opvolger voor de Nexus 5 met een scherm van 5,2-inch. Volgens de laatste geruchten is de nieuwe smartphone van Huawei gebaseerd op de Mate 8, deze smartphone wordt waarschijnlijk later dit jaar aangekondigd.

Beschikbaarheid

Het lijkt er niet op dat Google de nieuwe smartphones tijdens de aankomende I/O al zal onthullen op 28 mei en 29 mei. Waarschijnlijk komt Google rond oktober met de nieuwe smartphones.

Vorig artikelZo gebruik je Popcorn Time via de browser
Volgend artikelSSD shared hosting goedkope optie of tussenstap?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in