OnePlus One vanaf 1 juli waarschijnlijk goedkoper

De OnePlus One was al redelijk goedkoop, maar waarschijnlijk door de komst van de OnePlus two zakt de prijs nog meer van het toestel. Tijdens de lancering van de OnePlus One was het mogelijk om de smartphone te bestellen voor 300 dollar, in vergelijking met de toptoestellen van Apple en Samsung is dit erg goedkoop. Naar verwachting zal OnePlus de nieuwe smartphone rond 1 juni presenteren. 

OnePlus Two

Volgens de geruchten wordt de huidige OnePlus One 50 dollar goedkoper, het 64GB model was eerst te koop voor 349 dollar en wordt na de introductie van de OnePlus One mogelijk verkocht voor 298 dollar. Het witte model met 16GB opslagruimte zal 248 dollar gaan kosten in plaats van 299 dollar.

OnePlus Two

OnePlus heeft via een tweet laten weten dat ze op 1 juni iets speciaals gaan uitbrengen, het gaat hierbij waarschijnlijk om de langverwachte OnePlus Two smartphone. Eerder verscheen de opvolger van de OnePlus One al in de testresultaten vaan GeekBench. Uit de benchmark was al op te maken dat de smartphone draait op Android 5.1 en beschikt over een Snapdragon 810 processor in combinatie met 3GB aan RAM. Volgens de Geekbench resultaten was alleen het modelnummer zichtbaar, als A2001. OnePlus gebruikte bij de originele OnePlus One modelnummer A0001.

Vorig artikelGoogle Photos: Te goed om waar te zijn
Volgend artikelGmail groeit naar meer dan 900 miljoen gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in