Steam laat gebruikers geld terugvragen bij aanschaf games

Via het game platform Steam kunnen gebruikers voortaan het aanschafbedrag van een game terugkrijgen van Valve als zij bijvoorbeeld niet tevreden zijn over de aankoop. Dat meldt het bedrijf via een wijziging van de richtlijnen voor het digitale gaming platform. 

Steam

Steam heeft een pagina opgericht genaamd; Steam Refunds, via de pagina is het voor klanten mogelijk om geld terug te vragen, dit is onder andere bij ontevredenheid. Om het aanschaf bedrag van de game terug te krijgen moet er wel aan een aantal eisen worden voldaan. Eerder was het via Steam mogelijk onmogelijk om geld terug te krijgen, wanneer een game niet naar behoren werkte kreeg de gamer geen geld terug.

Steam Refunds

Vanaf 2 juni heeft Steam het beleid aangepast. Gamers kunnen nu binnen twee weken een melding maken van de ontevredenheid, wel moet er minder dan twee uur gespeeld zijn in de game, even snel de game uitspelen binnen twee weken is dus niet mogelijk. De regeling geld op games en DLC content. Bij in-app aankopen is er een toegestane tijdslimiet van 48 uur.

Vorig artikelDeeltjesversneller Cern weer in werking
Volgend artikelGoogle Now volledig in het Nederlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in