Samsung komt binnenkort met grotere Galaxy S6 Plus

Het lijkt erop dat Samsung binnenkort een grotere Galaxy S6 op de markt zal gaan brengen, het gaat hierbij om een groter Samsung Galaxy S6 Plus smartphone. Deze smartphone zou een grotere versie van de Galaxy S6 Edge zijn met als naam de Galaxy S6 Plus. 

Samsung

De nieuwe smartphone zou een scherm meekrijgen van 5,4 of 5,5-inch en zou ook beschikken over de nodige verbeteringen, om welke verbeteringen dit gaat is nog niet duidelijk. Vandaag zijn er wel verschillende afbeeldingen opgedoken van de nieuwe smartphone. Samsung heeft waarschijnlijk gekozen voor een behuizing van glas en metaal voor de smartphone. Ook is de processor van Qualcomm vervangen voor een Exynos chipset.

Galaxy S6 Plus:

Net als bij de S6 Edge zijn bij de S6 Plus de schermranden gebogen, alleen het scherm formaat is groter, zo zou de smartphone een scherm meekrijgen van 5,4 of 5,5-inch. Naast de gewone Galaxy s6 komt er waarschijnlijk ook een Galaxy S6 Active op de markt, deze smartphone zal beschikken over een sterkere behuizing, ook wordt de komst van de Galaxy Note 5 verwacht in het najaar. 

Vorig artikel‘Nieuwe kleinere iPhone komt pas in 2016’
Volgend artikelBetaalbare alleskunners: de Onkyo TX-NR545 en TX-NR646

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in