Steam-apparaten van Valve rond oktober verkrijgbaar

De Steam apparaten van gamebedrijf Valve zullen vanaf oktober verkrijgbaar zijn. Gamebedrijf Valve gaat vanaf oktober zijn eerste Steam-apparaten zoals consoles verkopen. De voorbestellingen beginnen nu al via het Steam-platform.

STEAM_M_console__hero

Steam is een gameplatform welke is ontwikkeld door Vavle, vanaf oktober zijn de eerste Steam Machines verkrijgbaar. Momenteel kan de Steam software alleen via de pc gebruikt worden, met de Steam apparaten komt daar verandering in aangezien de Steam apparaten veel weg hebben van een game console. Er komen Steam Machine-consoles, een Steam Controller en een Steam Link beschikbaar, met het laatstgenoemde apparaat is het mogelijk om Steam games te streamen naar full hd kwaliteit, of de apparaten ook direct naar Nederland komen is nog onduidelijk.

Platform:

Alle Steam Machines zullen draaien op het besturingssysteem SteamOS dat gebaseerd is op Linux, de games moeten daarom wel geschikt zijn voor het Linux platform. Bovendien is het ook mogelijk om games vanaf een Windows pc te streamen naar de console. De consoles, die door verschillende bedrijven als Alienware en CyberPower worden vrijgegeven worden verkocht voor minimaal 449 dollar. De Steam Machines van Alienware gaan 449 tot 749 dollar kosten.

Vorig artikelSony Xperia Z3 en Z3 Compact krijgen Android 5.1 vanaf juli
Volgend artikelING app laat je binnenkort inloggen met stem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in