‘Specificaties Galaxy S6 Edge Plus bekend’

Samsung komt binnenkort met een nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy S6 Edge Plus smartphone, dit is de grote variant van de Galaxy S6 Edge. Inmiddels worden er al wat specificaties genoemd over deze Samsung Galaxy S6 Edge Plus, zo krijgt de smartphone een 5,7-inch display met een quad HD resolutie van 2560×1440 pixels. 

Edge

De naam van de smartphone is op dit moment nog onduidelijk, wordt dit de Galaxy S6 Edge Plus of de Galaxy S6 Plus. Het lijkt wel zeker te zijn dat er alleen een grote variant van de Galaxy S6 Edge komt, aangezien de smartphone dezelfde ronding heeft als de Galaxy S6 Edge.

Afgelopen week verschenen er al enkele foto’s over de smartphone, nu zijn er ook een aantal specificaties opgedoken. De smartphone zal beschikken over een scherm met een formaat van 5,7-inch met een quad HD resolutie van 2560×1440 pixels. In eerste instantie kreeg de smartphone volgens de laatste geruchten een 5,5-inch scherm, nu blijkt dat een 5,7-inch scherm te zijn.

De smartphone gaat draaien op Android 5.1.1. Lollipop. Meer informatie over de processor en interne RAM is nog onduidelijk. De camera’s zullen hetzelfde zijn als die van de gewone Galaxy S6 Edge. Samsung kondigt de Galaxy S6 Edge Plus in het derde kwartaal aan. Een specifieke datum is nog onbekend.

Vorig artikelTwitter schrapt DM limiet van 140 tekens
Volgend artikelSony gaat hitte problemen Xperia Z3+ oplossen via update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in