Sony gaat hitte problemen Xperia Z3+ oplossen via update

Sony heeft laten weten dat de Xperia Z3+  kampt met hitteproblemen. Vandaag heeft Sony officieel laten weten dat de Sony Xperia Z3+ last heeft van oververhitting, de oorzaak van de problemen zijn te danken aan de Qualcomm Snapdragon 810 processor, de chip wordt bij intensief gebruik veel te heet, waardoor het systeem instabiel kan worden. 

Xperia Z3+

Sony gaat de problemen oplossen via een software update, het is zeker niet de eerste keer dat de Snapdragon 810 in verband wordt gebracht met oververhitting. Bij normaal gebruik heeft de chip nergens last van, maar zodra de chip intensief wordt gebruikt, stijgt de temperatuur en wordt het systeem onstabiel.

De software-update wordt deze zomer naar de toestellen gestuurd. Sony reageert hiermee op de vele berichten van eigenaren welke problemen hebben met de smartphone, en het plotseling uitvallen van de smartphone door de hoge temperatuur. Sony zal met de update de kloksnelheid van de smartphone omlaag zetten, naast de kloksnelheid van de processor wordt ook de kloksnelheid van de GPU omlaag gebracht.

Vorig artikel‘Specificaties Galaxy S6 Edge Plus bekend’
Volgend artikeliOS 9 hint naar betere selfie-camera voor de iPhone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in