Snapdragon 820 komt op 11 augustus

De meeste recente smartphones beschikken over een Snapdragon 820 processor van de Amerikaanse fabrikant Qualcomm. Volgens de laatste geruchten komt de fabrikant op 11 augustus met de nieuwe Snapdragon 820 processor. 

Snapdragon

Tijdens het Mobile World Congress gaat Qualcomm de nieuwe chipset presenteren, de huidige high-end chip, de Snapdragon 810 is onder andere te vinden in de LG G5, OnePlus 2 en de HTC One M9 smartphone. De Snapdragon 820 zal dus hoogstwaarschijnlijk terug te vinden zijn in nieuwe smartphones in het high-end segment welke in de loop van volgend jaar zullen verschijnen.

Volgens een Chinese bron zal Qualcomm volgende week de smartphone presenteren in Las Vegas tijdens een evenement. Voor Qualcomm staat er veel op het spel na de oververhitting problemen met de Snapdragon 810 processor. De problemen hebben er zelfs voor gezorgd dat Qualcomm noodgedwongen vijftien procent van het personeel moest ontslaan. De verwachtingen zijn daarom hoog dat Qualcomm met de Snapdragon 820 een flinke stap vooruit zal gaan maken.

Vorig artikelTraag internet? Komt mogelijk door Windows 10
Volgend artikel30.000 OnePlus 2 smartphones verkocht in 64 seconden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in