Google onthult Android Wear 1.3 voor wearable devices

Google heeft vandaag een nieuwe versie van Android Wear onthuld, het gaat hierbij om versie 1.3. Het nieuwe OS is vooral gericht op de smartwatches en bevat de mogelijkheid om interactieve wijzerplaten te gebruiken. 

Android-Wear-1.3

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van het systeem. Android Wear is een besturingssysteem voor wearables. Dit kunnen een aantal producten zijn waaronder smartwatches.

2000652041

Met Android 1.3 veranderd de interface van de Android Wear devices. Tot op heden was de interface vrij statisch. Buiten de datum en tijd hadden de wijzerplaten tot op heden nog niet veel functionaliteit. Met Android Wear 1.3 is dit veranderd, en is er volop informatie aanwezig waaronder het weer en de agenda.

Ontwikkelaars kunnend e interactieve wijzerplaten ook ontwikkelen. Als voorbeeld toont Google al enkele interactieve wijzerplaten die nu al te downloaden zijn uit de Google Play Store.

Beschikbaarheid

De nieuwe versie komt de komende maanden beschikbaar voor Android Wear devices. LG heeft laten weten dat de versie binnen enkele dagen zal verschijnen op de LG G Watch.

Vorig artikelNieuwe Sony Smartband beschikt over hartslagmeter
Volgend artikelCyberaanvallen worden steeds krachtiger en goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in