FIFA 16 demo beschikbaar voor PS3, PS4, Xbox en PC

FIFA 16 verschijnt over enkele weken, nu is de nieuwe versie beschikbaar als openbare béta voor verschillende platformen, waaronder voor de PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en de PC. 

FIFA 16

De demo beschikt over een aantal beperkte functionaliteiten, zo is het mogelijk om te kunnen deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden en is het mogelijk om de nieuwe skill games te testen. De game laat je spelen met Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Internet, Milan, Manchester City, Paris Saint-German, Real Madrid CF, River Plate en de Seattle Sounders.

FIFA 16 beschikt naast verbeterde prestaties en kwaliteiten ook over een aantal nieuwe functionaliteiten, zo is het mogelijk om voor het eerst met vrouwen te spelen, de teams van Duitsland en de VS zijn beschikbaar in de openbare beta.

Beschikbaarheid

De FIFA 16 demo is beschikbaar voor een aantal verschillende platformen waaronder voor de Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 en de PC. Vanaf dit moment is de FIFA 16 demo beschikbaar, en de downloadgrootte voor de PS4 komt neer op 4.66 GB, en de demo voor de PS3 neemt 1.6 GB ruimte in beslag.

 

 

Vorig artikelBroncode groot Android-lek Stagefright openbaar
Volgend artikeliPhone 6S al te reserveren in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in