iPhone 6S al te reserveren in Nederland

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus welke door Apple zijn aangekondigd zijn momenteel al te reserveren, voorlopig moet je hiervoor wel flink extra voor betalen, aangezien je bij de meeste aanbieders even moet wachten. 

iPhone 6S

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zullen vanaf 25 september verkrijgbaar zijn in de eerste groep landen, daarna wordt de iPhone pas verkocht in Nederland en de overige landen. De Nederlandse prijzen zijn waarschijnlijk vergelijkbaar met de prijzen uit Duitsland en Frankrijk. vanaf €749 voor de iPhone 6s 16GB en vanaf €859 voor de iPhone 6s Plus 16GB.

Wil je er snel bij zijn, dan zul je echter wel flink moeten bijbetalen. Zo verkoopt Belsimpel de goedkoopste iPhone 6S voor ruim 100 euro meer dan de waarschijnlijke adviesprijs. Bij Coolblue kan je iets goedkoper een nieuwe iPhone bemachtigen, maar dat is nog steeds boven de prijs van de Apple prijs.

Beschikbaarheid

De meeste webwinkels verwachten de smartphones pas vanaf volgende maand te kunnen leveren. Bij het begin is het altijd lastig om de smartphone te bemachtigen.

Vorig artikelFIFA 16 demo beschikbaar voor PS3, PS4, Xbox en PC
Volgend artikelEerste details Galaxy S7 online verschenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in