Update voor Snapchat: Dit is er nieuw

Ben je een actieve gebruiker op Snapchat? dan is het je vast al opgevallen. Snapchat heeft een flinke update gekregen met een aantal nieuwe functionaliteiten. Het gaat hierbij om een grote update welke vele nieuwe functionaliteiten en elementen met zich mee brengt voor de Snapchat applicatie. 

Snapchat-app

In de app zit een nieuwe functie waarmee je speciale effecten kunt toevoegen aan je selfies: Lenses. Om deze nieuwe functie te activeren richt je je frontcamera op jezelf en tik je iets langer dan normaal op je gezicht, nu verschijnt er een menu met een aantal filters waaruit je kan kiezen.

De functionaliteit brengt enkele mogelijkheden met zich mee in de vorm van nieuwe effecten. Zo kun je een heuse regenboog uit je mond laten komen, kun je jezelf transformeren tot eng monster, word je ineens dertig jaar ouder of krijg je grote, zielige traanogen.

Nieuw verdienmodel

Ook is er een nieuw verdienmodel toegepast, met de nieuwe functie is het mogelijk om voor 0,99 dollar een bericht terug te kijken, of en wanneer deze nieuwe functie naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelSmartphone kan straks als OV chipkaart gebruikt worden
Volgend artikelPhilips onthult nieuwe tv’s met mini-projector

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in