RTL lanceert nieuwe RTL XL app

RTL heeft een nieuwe app opd e markt gebracht voor RTL XL. De nieuwe app is volledig te personaliseren en beschikt over een aantal nieuwe unieke functionaliteiten. Ook het platform van RTLXL is flink verbeterd. 

RTLXL

Voorheen was de RTL XL-app gewoon een app waarmee je gemiste televisieprogramma’s terug kon kijken. De nieuwe app beschikt over vele functionaliteiten, zo kan iedere gebruikers de app volledig personaliseren, dit kan bijvoorbeeld met het opgeven van favoriete programma titels welke presentator of presentatrice ze het liefst zien en kunnen ze meespelen of meepraten met de programma’s.

Als je de vernieuwde app of de update ervan hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd in te loggen of eenmalig een account aan te maken. Hiervoor is een RTL account vereist.

Via het instellingen menu is het mogelijk om de app verder te personaliseren, zo kan je het design aanpassen en kan je de voorkeursinstellingen opgegeven.

De vernieuwde RTL XL-app is nu te downloaden voor iPhone en iPad. Androidtoestellen kunnen begin november de update naar de vernieuwde app verwachten.

Vorig artikelLG presenteert smartwatch met belfunctie
Volgend artikel‘Super Like’ van Tinder nu ook in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in