LG presenteert smartwatch met belfunctie

LG heeft een nieuwe smartwatch op de markt gebracht waarmee je ook kan bellen. De nieuwe LG Watch Urbane 2nd Edition zoals de smartwatch heet beschikt over een belfunctie. 

LG-Urbande-2nd

De smartwatch heeft een directe connectiviteit met het mobiele internet. Zonder dat deze wearable met een Androidsmartphone of iPhone is verbonden, kan hij dus zelfstandig werken, dit is ook mogelijk om de 4G netwerken.

Deze nieuwe LG Watch Urbane heeft een rond design en heeft volgens LG de beste resolutie voor de smarwatches, er is namelijk een resolutie van 480×480 pixels aanwezig, voor een 1,38-inch is dit een prima resolutie wat zorgt voor een ppi van 348 pixels.

De diameter is 44,5 millimeter en is vervat in een roestvrij stalen behuizing met een band van leer. Intern is er een 570mAh batterij te vinden, de smartwatch zou volgens LG een dag lang mee moeten gaan. Intern is er tevens een 1,2Ghz Snapdragon 400-CPU te vinden in combinatie met 768MH LPDDR ram en 4GB interne opslag. De LG Watch Urbane 2nd Edition zou binnen enkele maanden in Nederland te koop moeten zijn, wanneer precies is nog onduidelijk.

Vorig artikelXiaomi Mi4C: High end smartphone voor een interessante prijs
Volgend artikelRTL lanceert nieuwe RTL XL app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in