Wachtwoordbeheerder Lastpass overgenomen voor 125 miljoen dollar

De populaire wachtwoordbeheerder Lastpass is verkocht aal Logmein voor een bedrag van 125 miljoen dollar. Dat heeft bedrijf bekend gemaakt. Met Lastpass is het mogelijk om eenvoudig wachtwoord te kunnen opslaan in de cloud en uiteraard ook te beheren, hierdoor heb je met één wachtwoord toegang tot al je wachtwoorden. 

Lastpass

Logmein is zeker geen onbekende, het bedrijf staat vooral bekend om de remote control software welke het bedrijf heeft ontwikkeld, daarmee is het om computers op afstand over te nemen. Het team achter Lastpass laat weten dat de dienst zal worden voortgezet, wel komen er nieuwe opties voor de software beschikbaar.

Sinds een paar maanden is LastPass gratis te gebruiken op smartphones óf op de desktop.Zo zijn er apps voor Android en iOS beschikbaar. LogMeIn richt zich voornamelijk op bedrijven. Vorig jaar nam LogMeIn een andere wachtwoordmanager over: Meldium, deze tool zal worden toegevoegd aan LogMein, of de dienst in de toekomst betaald zal worden is nog onduidelijk.

Vorig artikel06-nummers raken op, komt er een nieuw nummer?
Volgend artikelFacebook Messenger nu ook geschikt voor Apple Watch

1 REACTIE

  1. Een wachtwoordbeheerder??? Die al mijn wachtwoorden bewaart??? Wie is er zo naïef om zijn wachtwoorden toe te vertrouwen aan een progje, waarvan je niet weet wie er kan ‘meekijken’??? Geen wonder dat daar miljoenen voor wordt betaald, veel te weinig… Wie is er dom, dommer, domst, ik dus? Zal wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in