Modulaire smartwatch Blocks hit op Kickstarter

De smartwatch Blocks is een grote hit op Kickstarter, de nieuwe modulaire smartwatch kan je aanpassen door het gebruik van verschillende blokjes. Binnen één uur behaalde het project als zijn doel van 250.000 dollar, inmiddels heeft Blocks al veel meer opgehaald. 

modulaire-smartwatch-blocks

Het apparaat welke ruim anderhalf jaar geelden al werd aangekondigd, heeft de beschikking over een rond scherm waar onder meer de tijd en smartphonenotificaties op getoond zullen worden.

De smartwatch maakt gebruik van een aangepaste versie van Android, het voordeel van de smartwatch is dat er zowel ondersteuning aanwezig is voor Android en iOS. Het is mogelijk ol losse modules aan de kern van het horloge te klikken, deze beschikken over extra functionaliteiten, zo is er een accu, hartslagmeter, gps en NFC chip aanwezig. Afhankelijk van de grootte kunnen er drie of vier modules gebruikt worden. Het voordeel van de smartwatch is dat er constant nieuwe functionaliteiten toegevoegd kunnen worden via de modules.

Het apparaat kost met een normaal bandje 195 dollar (170 euro). Met vier modules naar keuze moet 275 dollar (240 euro) worden betaald. Intern is er een Snapdragon 400 chip te vinden met 512MB aan RAM en 4GB interne opslag, de accu is 400mAh groot.

Vorig artikelApple: Nauwelijks verschil met iPhone 6S chips van TSMC en Samsung
Volgend artikelFacebook app voor iOS 9 zorgt voor korte accuduur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in