Apple: Nauwelijks verschil met iPhone 6S chips van TSMC en Samsung

Apple heeft laten weten dat er nauwelijks verschil zit tussen de A9-Chips welke momenteel voor de iPhone 6S in omloop zijn. Afgelopen week verschenen er nieuwsberichten dat de TSMC zou beschikken over een langere accuduur, nu blijkt dat toch niet zo te zijn. 

iphone6s-gallery2-2015-833x571

De TSMC chip blijkt iets beter te zijn dan de chip van Samsung, maar het verschil is zeer klein te noemen. De claim dat er verschil zit in de accuduur is niet waar, in de praktijk is er een verschil van slechts 1 tot 2 procent tussen de twee chips.

Volgens Apple is een test van slechts twee toestellen onvoldoende om aan te tonen dat er een verschil zit tussen de twee chips. Apple heeft een zeer uitgebreide test gedaan om de prestaties tussen de twee chipsets te vergelijken, er is nauwelijks verschil zichtbaar. Ook de benchmark testen welke de afgelopen week in omloop waren zijn niet correct, één benchmark test zegt niks over de chips van TSMS en Samsung.

Vorig artikelMicrosoft komt met nieuwe testbuild voor Windows 10
Volgend artikelModulaire smartwatch Blocks hit op Kickstarter

1 REACTIE

  1. Als Mr. Apple dat zegt moeten we dat dan zonder bewijzen klakkeloos geloven, ik geef TSMC toch nog altijd het voordeel van de twijfel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in