Jailbreak-app Forcy maakt 3D Touch op oudere iPhones mogelijk

De nieuwe iPhone 6S en iPhone 6S Plus beschikken over de nieuwe 3D touch techniek, met deze techniek is het mogelijk om extra gestures te gebruiken voor het openen van standaard taken. 

3d touch

Met de app Forcy is het mogelijk om de functie alsnog te gebruiken op de oudere iPhone’s ondanks dat deze techniek in het scherm niet aanwezig is. De app Forcy is gratis te downloaden vanuit de Cydia store.

3D Touch is één van de nieuwe functionaliteiten van de nieuwe iPhone 6S Plus, met deze techniek is het mogelijk om harder of zachter op het scherm te drukkken om zo specifieke functies te openen.

Vorige week is er een jailbreak beschikbaar gekomen voor iOS 9. Dankzij Forcy is een gedeelte van de mogelijkheden van 3D Touch ook op oudere iPhones te gebruiken, het gaat hierbij om de functionaliteiten op gebruik te maken van de snelonderdelen welke aanwezig zijn in de apps. De menu’s verschijnen als je omhoog veegt op een app icoon. Bij de nieuwe iPhones werkt dit door een druk techniek, maar deze is op de oudere iPhones niet aanwezig.

Vorig artikelZo maakt je van een gewone tv een smart-tv
Volgend artikelWhatsapp app krijgt nieuwe 3D touch functionaliteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in