Letv 1S: Veel smartphone voor weinig

Letv is in Nederland niet het bekendste merk, toch heeft de fabrikant vrij veel smartphones op de markt welke vooral in China populair zijn. De nieuwe Letv 1S smartphone is een van deze smartphones en beschikt over zeer krachtige specificaties, zo is er intern een MTK6795 chipset te vinden van MediaTek welke is voorzien van 6 cores. 

LeTv-Le-1s

De smartphone van Letv is zeker geen budget exemplaar, intern is er behoorlijke hardware te vinden, denk hierbij aan een MTK6795 Octa Core 64bit 2.2GHz chipset en 3GB aan RAM. Verder is er een 5,5-inch scherm te vinden met een  resolutie van 1920×1080 pixels. De CPU wordt ondersteund door een PowerVR G6200 GPU welke de Grafische elementen moet verwerken. De MTK Helio X10 processor is op dit moment een van de snelste processors voor het mobile platform.

Letv heeft de smartphone uitgerust met Android 5.1 welke is geleverd met de EUI ROM, het gaat hierbij om de nieuwe EUI5.5 variant welke beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, waaronder het verbeterde multitouch systeem.

EUI5.5

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden met een snelle focus welke binnen 0.09 mogelijk is. Aan de voorzijde is er een 5 megapixel exemplaar te vinden.

Design

Het design van de smartphone is opvallend en geheel voorzien van een aluminium design met een interne accu welke je helaas niet kan verwijderen, het gaat hierbij om een 3000mAh accu. Aan de achterzijde is er een vingerafdrukscanner te vinden. Letv heeft de smartphone uitgerust in twee verschillende kleuren, waaronder Goud en Zilver.

Opladen

Het opladen van de smartphone gaat via de USB Type C aansluiting, deze aansluiting is te vinden aan de onderzijde van de smartphone. Met de USB Type C techniek is het mogelijk om de smartphone snel te laden via de nieuwe batterij techniek en 3A kabel.

Beschikbaarheid

De smartphone wordt op dit moment via everbuying verkocht voor de laagste prijs, via de webshop is het mogelijk om de smartphone te bestellen voor een bedrag van; €183.62

Vorig artikelPopcorn Time binnenkort weer te gebruiken
Volgend artikelUlefone Be Touch 3 : High-end voor een lage prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in