Ulefone Be Touch 3 : High-end voor een lage prijs

De UIefone Be Touch 3 is op dit moment een van de nieuwe smartphones van UIefone en beschikt over een flink specificatie pakket, de smartphone wordt verkocht voor een interessant bedrag en beschikt daarnaast over prima specificaties. 

Ulefone-Be-Touch-3-4G

De smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm en draait op Android 5.1.  Intern is er een Mediatek MT6753 chipset te vinden, het gaat hierbij om een Octa Core exemplaar. De MediaTek CPU wordt bijgestaan door een Mali-T720 GPU en 3GB aan RAM.

Het 5,5-inch scherm van de Ulefone Be Touch 3 beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels en is voorzien van de Gorilla Glass 3 techniek. Intern is er 16GB aan opslagcapaciteit beschikbaar wat je kan uitbreiden tot 64GB. Ook beschikt de smartphone over 4G ondersteuning en is er een dual sim functionaliteit te vinden.

Qua software beschikt de smartphone over Android 5.1, het gaat hierbij om Android 5.1 welke is voorzien van de uLauncher.

Design

Het frame van de smartphone is zeer licht, en van metaal, rondom zijn de bezels vrij dun, hierdoor is de 5,5-inch smartphone vrij compact. Aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden. Het scherm van de smartphone heeft een gebogen ronding, qua design heft de smartphone wat weg van de iPhone 6S.

Ulefone Be Touch 3-2

Camera

Op papier zit het met de camera wel goed, er is een F1.8 13 megapixel camera gebruikt, het gaat hierbij om de IMX214 Sony sensor. Volgens de specificaties is de focus mogelijk binnen 0.3 seconden.

Quick charge

Een andere toffe functionaliteit is de Quick Charge techniek, hiermee is het mogelijk om de smartphone in 15 minuten tot 35 procent op te laden.

Beschikbaarheid

De nieuwe UIefone Be Touch 3 smartphone draait op Android 5.1 en is onder andere te bestellen bij Gearbest.com, de smartphone is beschikbaar in een tweetal kleuren waaronder grijs en wit. Op dit moment is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor 199,99 dollar bij Gearbest, omgerekend komt dat neer op ongeveer 188 euro.

Vorig artikelLetv 1S: Veel smartphone voor weinig
Volgend artikelSamsung Gear VR vanaf vrijdag beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in