LG V10 smartphone komt in januari naar Nederland

De LG V10 smartphone komt rond januari naar Nederland. De smartphone zal op 1 januari beschikbaar zijn in Nederland. Zo heeft de smartphonemaker laten weten, het apparaat wordt verkocht voor een bedrag van 699 euro. 

LG-V10

De smartphone is zeker niet standaard, aangezien de smartphone beschikt over een tweetal schermen aan de voorzijde van de smartphone. Boven het grote 5,7 inch-scherm van het toestel zit nog een rechthoekig display, waar bijvoorbeeld snelkoppelingen naar favoriete apps op kunnen worden geplaatst. Dit scherm dient vooral als notificatie scherm en voor bijvoorbeeld snelle en korte acties.

Het scherm van de V10 heeft een resolutie van 2560×1440 pixels, het extra scherm van de smartphone heeft formaat van 2,1-inch en heeft een resolutie van 1040×160 pixels.

Ook bijzonder aan de telefoon is de aanwezigheid van twee camera’s aan de voorkant. Daarmee is het mogelijk om groothoekselfies te maken. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel camera te vinden. Aan de achterzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden met volumeknoppen eronder en erboven. De processor is een Snapdragon 808.

Vorig artikelChrome voor Android gaat data besparen
Volgend artikelKPN en Tele2 geven abonnees gratis mobiele data in december

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in