Apple brengt iOS 9.2 uit voor iPhone en iPad

Apple heeft vandaag een nieuwe versie van iOS 9 uitgebracht, het gaat hierbij om iOS 9.2, een nieuwe versie welke beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten, ook zijn er vele bugs opgelost. 

ios7-hand-100041902-large

Met de nieuwe update voert Apple verbeteringen door in de Safari View Controller, hierdoor is browser binnen apps mogelijk met meerdere mogelijkheden, ook zijn er aanpassingen toegevoegd voor de Muziek-app van Apple.

Met iOS 9.2 brengt Apple de tweede grote update uit voor iOS 9. Apple heeft de update vooral gericht op de Safari View Controller. De controller heeft nu ondersteuning voor apps van derden, nu kunnen apps welke gebruik maken van de techniek ook links doorsturen naar andere apps via het deelmenu.

Verbeteringen in de muziek app

In de Muziek-app zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd, het gaat hierbij om de zichtbaar of een nummer online of offline is opgeslagen. In de lijst met nummers wordt nu een iPhone-icoontje afgebeeld als het nummer op je toestel gedownload is, hierdoor heb je een snel en makkelijk overzicht wanneer er muziek lokaal is gedownload.

Vorig artikelLumia 550 voor 129 euro op de Nederlandse markt
Volgend artikelVele mobiele beamers en projectors in de aanbieding bij Gearbest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in