Vele mobiele beamers en projectors in de aanbieding bij Gearbest

Op de website van Gearbest is er opnieuw een actie actief, waarmee je een flinke korting zal krijgen bij aanschaf van een beamer, het gaat hierbij onder andere om de goedkopere projectors en TV-Box devices, zeker in combinatie met een projector en tv-box device heb je de perfecte combinatie voor het delen van content via een beamer. 

Op de actiepagina van de website is te zien welke producten er onder andere in het aanbod zitten, het gaat hierbij om verschillende beamers in het goedkopere segment en een aantal welke duurder zijn en beschikken over betere hardware, dit zijn vooral de beamers van MDI en Excelvan.

Naast de beamers zijn er ook DLP projectors te vinden, dit zijn portable devices welke dienen als beamer en zeer eenvoudig meegenomen kunnen worden. Het gaat hierbij om om bijvoorbeeld de MDI M3 Plus welke beschikt over Android en tevens dient als een TV Box, ook is er een interne accu te vinden met een capaciteit van 3000mAh, hierdoor is de MDI M3 Plus zeer portable.

MDI M8:

Het topmodel is veruit de MDI M8 beamer, dat is ook te zien aan de prijs, maar zeker gezien de kwaliteit is dit een prima aanbieding. De beamer wordt op dit moment verkocht voor een bedrag van 383,68 euro en beschikt over een 3000LM lens welke goed is voor een resolutie van 1280 x 800 pixels met ondersteuning voor een full hd resolutie.

1428534608145-P-2114397

Als OS is er Android 4.4.2 te vinden, waardoor er ook zonder device media afgespeeld kan worden. Ook is er WiFi te vinden op zowel het 2,4Ghz als 5Ghz netwerk. Intern is er een quad-core GPU aanwezig welke de beamer zal aansturen. Er is ondersteuning voor 1080P input op een scale van 16:9 of 4:3, de afstand is van 1 tot 5 meter. De beamer is tijdens de actie te bestellen voor een bedrag van $383,68

X6 LCD Projector

De X6 LCD Projector zit in het goedkopere segment en beschikt over minder krachtigere hardware in vergelijking met de MDI M8, dat neemt niet weg dat de beamer prima is te gebruiken voor de media functionaliteiten, zoals het tonen van een video of een afbeelding. De lens heeft een resolutie van 480×320 pixels met een keystone functionaliteiten om zo het beeld optimaal af te stellen. X6-LCD

Er zijn een aantal aansluitingen aanwezig, waaronder TV/ HDMI/ USB/ AV / VGA en een SD kaart, hiermee is het eenvoudig om media direct af te spelen vanaf de source. Er is een native resolutie aanwezig van 480×320 met ondersteuning voor 1080p.

De beamer wordt tijdens de actie verkocht voor een bedrag van $44,68. Bestellen kan bij Gearbest.

GM60

De GM60 projector heeft een resolutie van 800×480 pixels met een lamp welke goed is voor 1000 lumens. Het design van de GM60 is zeer compact, de gehele beamer is net iets kleiner in vergelijking met een iPad.

GM-60

Het is mogelijk om een beeld te creëren van 130-inch, aan de zijkant van de beamer zijn er een aantal aansluitingen te vinden waaronder AV, HDMI, audio en een SD kaart aansluiting. Ook ontbreken twee USB aansluitingen niet. Er is tevens een video player aanwezig welke is geschikt voor een aantal formaten, waaronder H.264, MPEG4, Real en AFS decoding. Het afstellen van de beamer gaat eenvoudig met een optische keystone correctie, hierdoor wordt de juiste keystone altijd behaald, het beeld kan je verder volledig naar eigen wens configureren met een handmatige focus om zo het beeld van 34-inch tot 130-inch zichtbaar te maken.

De beamer is in de praktijk zeer energiezuinig, er is een LED lamp gebruikt welke goed is voor een lamp life van ruim 30000 uur, volgens de fabrikant. De USB aansluiting welke is te vinden op de beamer kan tevens gebruikt worden als 5V oplader voor smartphones of tablets. Bestellen kan bij gearbest voor een bedrag van $76,89

Vorig artikelApple brengt iOS 9.2 uit voor iPhone en iPad
Volgend artikel‘Apple Watch 2 en iPhone 6C verschijnen in maart’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in