Apple’s batterijhoes voor iPhone 6(s) heeft meer functies

Apple heeft deze week een nieuwe batterijhoes op de markt gebracht, qua design niet de mooiste,  maar beschikt wel over een aantal extra functionaliteiten. Zeker voor een bedrag van 119 euro is de Battery Case zeker niet de gekozen, maar waarom heeft Apple gekozen voor het aparte uiterlijk van de case?

iPhone-6s-Smart-Battery-Case (1)

Het is niet zomaar een case, maar beschikt over een aantal extra functionaliteiten. Zo is er een 1877mAh accu aanwezig, dat is iets meer dan de helft van de concurrent de Mophie Juice Pack Air, toch zijn er een aantal pluspunten.

Apple’s Batterijhoes voor de iPhone 6(s)

De case van Apple heeft een Lightning poort- hierdoor kan je gewoon de lader van de iPhone gebruiken voor het opladen van de batterijhoes. Daarnaast toont iOS een extra widget in het notificatiescherm met de status van de accu. Het lockscherm weergeeft ook hoe vol de iPhone en de case is. In vergelijking met de Mophie Juice Pack Air is er een groot voordeel, Apple heeft verschillende antennes geplaatst welke de ontvangst van de auto optimaliseren. apple-smart-battery-case-liggend

Het uiterlijk heeft waarschijnlijk te maken met de patenten welke in handen zijn van Mophie. Het uiterlijk heeft geen verwijzing naar de patenten, zo is er geen uit en aan-knop te vinden en zijn er geen verwijzingen nar de patenten van Mophie. Zonder dit uiterlijk was het waarschijnlijk niet mogelijk om de batterijhoes op de markt te brengen.

 

Vorig artikelGeen NL-Alert op 4G netwerk bij Tele2
Volgend artikelAanslagen Parijs meest besproken op Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in