Christmas flash sale bij Gearbest: Interessante tablets en smartphones

Na Black Friday en Cyber Monday heeft Gearbest opnieuw een grote actie, het gaat hierbij om de Christmas Sale. Tijdens deze actie zijn er vele in de aanbieding, het gaat hierbij om producten van verschillende categorieën; waaronder smartphones, tablets, dashcams, smartwatches en meer. De actie is van 11 tot 22 december.

Gearbest-Christmas-Sale-1024x399

In de smartphone categorie zijn er een aantal intressant, waaronder de OnePlus Two smartphone, en de Xiaomi RedMi Note 2 phablet. Ook de Xiaomi Mi4C heeft een aangepaste prijs en wordt goedkoop verkocht.

Xiaomi RedMi Note 2:

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke in Nederland niet zo heel veel voor komt, toch is de smartphone erg populair, vooral in China. Dat is ook zeker te verklaren aangezien de smartphone beschikt over prima specificaties en wordt verkocht voor een interessante prijs.

4e00a0d0ee0c91c241428fa8dd4ebdeb

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke onder andere via GearBest.com verkocht wordt, het gaat hierbij om een Android smartphone welke in verschillende varianten op de markt beschikbaar is, waaronder een zwarte en witte variant, via de coupons in dit artikel is het mogelijk om de smartphone zeer voordelig aan te schaffen.

De Xiaomi RedMi Note 2 is een smartphone welke draait op Android 5.0 en de beschikking heeft over een 5,5-inch FHD scherm. Intern is er een krachtige Helio X10 processor te vinden welke draait op een snelheid van 2,2Ghz, het gaat hierbij om een Octa Core chipset in combinatie met 2GB aan RAM. Intern is er tevens 32GB aan opslagcapaciteit.

Tijdens de actie wordt de Xiaomi RedMi Note 2 verkocht voor een bedrag van 135,89 dollar, dit is voor het 16GB model. De 32GB variant wordt verkocht voor 159,99 dollar

Xiaomi Mi4C:

Xiaomi-Mi4c

De Xiaomi Mi4C is een andere smartphone van Xiaomi welke beschikt over prima hardware. Xiaomi heeft de smartphone uitgerust met een Snapdragon 808 processor en een 5-inch scherm. Intern is 16GB aan ROM te vinden en is er een 5 megapixel camera aan de voorzijde, terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel camera is te vinden.

Tijdens de actie wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 215,89 dollar.

OuKitel K6000:

Oukitel K6000

De Outkitel K600 is een van de mid-range smartphones met een aluminium design, de smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm en heeft de beschikking over een interne accu van 6000mAh. Voor een smartphone is een accu van 6000mAh zeer goed, gezien dit vermogen normaal gesproken alleen in tablets is te vinden.

Tablets in de aanbieding

Er zijn ook een aantal tablets in de aanbieding van onder andere Teclast en Cube, de iWork is een van de opvallende tablets. Dit is een tablet welke je het beste kan vergelijken met de Surface Pro van Microsoft. Zo beschikt de tablet over een volwaardig toetsenbord en is er Windows 10 aanwezig. Intern is er prima hardware te vinden waaronder 4GB aan RAM en 64GB interne opslag. Er is een 10,6-inch scherm aanwezig. De tablet wordt aangestuurd door een Intel Cherry Trail chipset.

Overige aanbieding

Naast bovengenoemde tablets en smartphones is er nog veel meer in de aanbieding, het gaat hierbij om vele smartphones, tablets en overige producten. Voor het volledige aanbod bekijk de actiepagina van Gearbest.

 

Vorig artikelCortona krijgt binnenkort grotere rol in Windows 10
Volgend artikel‘T-Mobile Polen lekt toestelplannen voor 2016’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in