‘T-Mobile Polen lekt toestelplannen voor 2016’

Er is een document verschijnen waarin meer informatie is te zien over de aankomende smartphones van Sony, Samsung, HTC en LG. Volgens T-mobile Polen komen er in het eerste half jaar nieuwe smartphones op de markt van LG, HTC, Samsung en Polen. In het document staan de toestelplannen voor 2016.T-Mobile-4G-LTET-Mobile overzicht:

Zo kunnen we vier nieuwe smartphones verwachten van Samsung in de eerste paar maanden van het nieuwe jaar. Ook Sony, Microsoft en HTC komen met veel toestellen. Vrijwel alle grote fabrikanten zullen smartphones op de markt brengen in de eerste helft van 2016.

Volgens het T-Mobile overzicht verschijnen er twee Samsung-smartphones in het eerste kwartaal van 2016, het zou hierbij gaan om de smartphones van Samsung in de Galaxy serie, waaronder de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Op de verschenen sheet zien we niet alleen twee nieuwe Xperia-telefoons genoemd. Ook komt LG met vier nieuwe devices op de markt, waaronder waarschijnlijk de LG G5 smartphone. In het eerste kwartaal zal vermoedelijk ook de HTC One M10 verschijnen.

Vorig artikelChristmas flash sale bij Gearbest: Interessante tablets en smartphones
Volgend artikelWiko Fever: Glow in the Dark smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in