Microsoft: Surface Book & Pro 4 hebben problemen

Microsoft heeft zijn excuses aangeboden aan de gebruikers van de nieuwe Surface Book en Surface Pro 4 tablet. Het bedrijf heeft veel klachten gekregen over de nieuwe devices, het gaat hierbij om kleine en grote problemen. De meeste problemen zijn inmiddels wel opgelost. Maar de problemen hebben wel voor een ’teleurstellende beleving’ gezorgd. 

Surface pro 4

Surface pro 4 en Surface Book

Op een forumpagina van Microsoft bedankt het zijn klanten voor hun ‘open en eerlijke feedback over de Surface Book en Surface Pro 4 en verwijst het bedrijf naar een download pagina waar de gebruikers de meest recente updates kunnen downloaden voor het apparaat. Microsoft heeft laten weten dat ze de input van klanten erg waarderen, ze geven ook al dat veel problemen inmiddels zijn opgelost via de Windows update.

Afgelopen vrijdag heeft Microsoft officieel laten weten dat er problemen waren met de nieuwe devices, waaronder de nieuwe Surface Book end e Surface Pro 4. De belangrijkste issues waren een flikkerend scherm, een instabiel systeem en problemen met het stroomverbruik.

Vorig artikelPebble Health: Nieuwe gezondheidsapp van Pebble
Volgend artikelNederlandse juristen willen Facebook voor de rechter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in