Samsung Galaxy S6 Mini duikt op

Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S6 Mini smartphone, de compacte versie van de smartphone is deze week opgedoken bij een Arabische webwinkel, inclusief een aantal afbeeldingen. 

galaxys6

Galaxy S6 mini

Het is vrij opmerkelijk dat er dit jaar nog geen mini variant van de Galaxy S6 op de markt is gekomen, Samsung brengt al jaren mini varianten uit, een kleinere versie van de Galaxy S6 wordt dan ook door iedereen verwacht, toch is er tot op heden nog geen Galaxy S6 Mini verschenen.

Dat verandert mogelijk binnenkort, de Arabische webwinkel LetsTango heeft een pagina vrijgegeven over de Galaxy S6 mini smartphone. Volgens de site heeft de S6 Mini een 4,6 inch scherm, vermoedelijk met een resolutie van 1280×720 pixels. Intern zou er een 1,8Ghz processor te vinden zijn, in combinatie met 2GB aan RAM. Ook beschikt het toestel over 16GB opslagruimte, en een 15 megapixel camera aan de achterzijde.

Verdere informatie over een mogelijke release van de smartphone is nog onduidelijk, of de smartphone er komt is nog maar de vraag, aangezien Samsung in februari de nieuwe smartphones op de markt zal brengen.

Vorig artikelGame of Thrones meest illegaal gedownloade tv-serie van 2015
Volgend artikelVerkoop LG V10-smartphone boven verwachting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in