Verkoop LG V10-smartphone boven verwachting

Goed nieuws voor LG, de nieuwe LG V10-smartphone verkoopt op dit moment boven verwachting. Vooral in de Verenigde Staten doet de smartphone het goed. In anderhalve maand tijd heeft LG 450.000 exemplaren van het toestel verkocht in de VS. De LG V10 komt begin 2016 ook in Nederland op de markt.

LG-V10-Black-01-1-640x360

De smartphone van LG beschikt over een aantal unieke elementen, zo zijn er aan de voorzijde van de smartphone twee schermen aanwezig, ook heeft de smartphone een sterke schokbestendige behuizing. Daarnaast blijkt de LG V10 ook een zeer robuuste smartphone te zijn, de smartphone is gemaakt van roestvrij staal afgewerkt met een aantal rubberen elementen. De smartphone heeft hierdoor ook de MIL-810 certificering, dit is een militaire standaard voor robuustheid. Volgens LG is het toestel door een onafhankelijke partij volledig getest op de valbestendigheid van de smartphone.

Tweede beeldscherm

Het is niet alleen de stevigheid welke de smartphone uniek maken, zo is er ook een tweede beeldscherm aanwezig. Dit is een beeldscherm van 2,1 inch met een resolutie van 1040 x 160 pixels. Het scherm is boven het reguliere beeldscherm geplaatst en wordt als notificatiescherm gebruikt. Ook zijn er aan de voorzijde twee 5-megapixel frontcamera’s in de LG V10 terug te vinden. Hiermee wil LG het mogelijk maken om ‘breedbeeld selfies’ te kunnen maken.

Ook naar Nederland

De smartphone kom ook naar Nederland, vanaf begin januari wordt de smartphone voor een adviesprijs van 699 euro verkocht in Nederland.

Vorig artikelSamsung Galaxy S6 Mini duikt op
Volgend artikelWie is de Mol app voorzien van update voor seizoen 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in