‘LG G5 krijgt dubbele camera en tweede scherm’

De LG G5 zal beschikken over een dubbele camera en een tweede display aan de voorzijde. Het tweede scherm is een techniek welke ook bij de LG V10 aanwezig is, hierdoor is er aan de bovenzijde van de smartphone een klein scherm aanwezig voor onder andere notificaties. 

LG_G4

De LG G5 beschikt over een 5,3-inch scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Het tweede scherm krijgt een resolutie van 160×1040 pixels, en is daarmee vooral bedoeld voor notificaties en snelle acties.

LG zal de smartphone niet alleen uitrusten met een dubbel scherm, aan de achterzijde komt er ook een dubbele 16 megapixelcamera. Hiermee is het mogelijk om foto’s in een wijde hoek te maken. Voor het scherpstellen zal er een laser autofocus aanwezig zijn. Daarnaast zal de smartphone high-end specificaties krijgen, zoals de Snapdragon 820 processor en 3GB aan werkgeheugen.

Beschikbaarheid LG G5

Wanneer de smartphone aangekondigd zal worden is nog onduidelijk, maar VentureBeat meldt dat het toestel in het eerste kwartaal van 2016 gelanceerd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here