€ 50 cashback bij Motorola Moto X Play

De Motorola Moto X Play is in de aanbieding. In 2015 heeft Motorola twee smartphones in de X lijn uitgebracht de Moto X Play is nu beschikbaar met een cashback van 50 euro, hierdoor is de smartphone een stuk aantrekkelijker om aan te schaffen. 

Moto-X-Play

50 euro cashback bij Motorola Moto X Play

Naast de lopende Moto G 2015 cashback actie is er ook een cashbackactie voor de Moto X Play. Bij de Moto X Play krijg je 50 euro terug bij aanschaf van de smartphones. Dit toestel heeft een adviesprijs gekregen van €379,99, en is inmiddels te verkrijgen voor een bedrag van 360 euro. Met de korting kan je de smartphone voor nog geen 310 euro bemachtigen.

De X Play is een krachtige smartphone, zo beschikt de smartphone over een 5,5-inch Full HD scherm inclusief 2GB aan RAM en een Snapdragon 615 processor. Foto’s kunnen worden gemaakt met de 21 megapixel camera aan de achterzijde of met de 5 megapixel camera aan de voorzijde. Intern is er een accu te vinden met een vermogen van 3630mAh. Android 5.1 Lollipop is voorgeïnstalleerd en het toestel is te verkrijgen in het wit of zwart.

Bij verschillende retailers krijg je recht op de cashback actie, dit is onder andere mogelijk bij The Phone House, Bol.com, Coolblue, Studentmobiel of GSMWijzer. De periode van de actie is van 1 januari 2016 tot 31 januari 2016.

Vorig artikelWat zijn de risico’s van Popcorn Time?
Volgend artikelVISplanner app: ideaal voor de visliefhebbers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in